Ihmeellinen itä – sanallisia valokuvia Thaimaan talvessa vuosina 2008-2011

Kirjoittajat

  • Juha Hallenberg

Abstrakti

Siirtolaisuusinstituutti järjesti vuonna 2012 tutkija Martti Räinän toteuttamana kirjoituskilpailun Thaimaassa talviaan viettäville suomalaisille. Tavoitteena oli kerätä tietoa Euroopan ulkopuolella talvehtivista kausimuuttajista. Kirjoittajia pyydettiin kertomaan, miksi he ovat muuttaneet Thaimaahan ja millaisin odotuksin? Millaista on arkielämä Thaimaassa, ja kuinka asiat ovat hoituneet? Kuinka he ovat sopeutuneet uusiin olosuhteisiin, ja kuinka heidät on otettu vastaan? Ovatko ennakkotoiveet toteutuneet, ja aikovatko he jatkaa asumistaan Thaimaassa?

Kilpailun toiselle sijalle valittiin Juha Hallenberg, jonka kuvaus elämästään ja kokemuksistaan Thaimaassa julkaistaan ohessa. Kirjoituksen kuvat ovat Hallenbergin kotiarkistosta. Maarit Vähä-Rainion voittajakirjoitus julkaistiin lehtemme edellisessä numerossa (2/2013).

Tiedostolataukset

Julkaistu

2013-09-01

Viittaaminen

Hallenberg, J. (2013). Ihmeellinen itä – sanallisia valokuvia Thaimaan talvessa vuosina 2008-2011. Migration-Muuttoliike, 40(3), 38–43. Noudettu osoitteesta https://siirtolaisuus-migration.journal.fi/article/view/89993

Numero

Osasto

Artikkelit