Tiedotuksia - Koivukangas, Olavi (Migration-Muuttoliike, 2003)
Kanadan Suomen suurlähettilään vierailu Siirtolaisuusinstituutin MEV-seminaari Olavi Koivukangas tutustumiskäynnillä Euroopan Parlamentissa